Trine Juel mit ghd look – Glam Hollywood Krøller

Trine Juel mit ghd look – Glam Hollywood Krøller

Som vi teasede med i starten af ugen, var vi heldige at få besøg af Trine Juel, inden hun flyttede til Paris. Her arbejder hun som makeup og hårstylist, très bien!

Følg Trine’s franske eventyr på instagram her:

@trinejuel

Trine har lavet nogle lækre bløde Hollywood krøller på Zenia, og du kan gøre kunsten efter!

Trine’s guide til Hollywood krøller:

Mens dit hår stadig er lidt fugtigt, sprayes din rødder med Root Lift Spray. Derefter fønner du håret, så det får ekstra volume. Spray længderne med Curl Hold, som både varmebeskytter og gør at dine krøller holder længere.

Del dit hår op i et par sektioner og start med at krølle indefra og ud. Trine har brugt ghd curve® soft curl tong, som skaber de bløde bouncy krøller. Åben næbbet og start fra hovedbunden med at twiste en hårlok rundt omring staven. Hold den i 8-12 sekunder, alt efter hvor tykt dit hår er. Derefter åbner du næbbet og lader forsigtigt krøllen løsne sig.

Det er vigtigt at du ikke redder den igennem endnu, selvom du måske har lyst til at ruske i den! Krøllerne skal nemlig først blive kolde, og så kan du redde dem igennem, ellers mister de hurtigt deres form.

Når du har været hele vejen rundt, toupere Trine hårbunden med narrow dressing brush, den er genial til at toupere håret og giver lige det ekstra glam til din frisurer. Når krøllerne er kølet, redes de let igennem med fingrene og der afsluttes med final fix hairspray.

Det har Trine brugt:

 

Vi har stillet Trine 10 beauty spørgsmål, se snart med og hør hendes bedste skønhedstip, hvordan hun startede i branchen og hvad hun drømmer om at komme til at opleve i sin karriere.
4 Kommentarer

Post Kommentar