Trude Desirè mit ghd look – Glam hestehale

Trude Desirè mit ghd look – Glam hestehale

Norske Trude som både er uddannet makeup artist og hår stylist, har været på besøg og vist en anderledes hestehale. En hestehale behøver nemlig ikke at være kedelig! Vi er vilde med det glam look, som både kan bruges til hverdag men bestemt også til en aften ude.

Følg Trude på instagram her:

@trudedesire

Trude har lavet en guide, så i også nemt kan lave en glam hestehale.

Trude’s guide til en glam hestehale:

Jeg bruger altid en form for heat protection i håret, inden jeg går i gang. ghd’s Curl Hold, fungere både som varmebeskyttelse og får krøllerne til at holde deres form. Spray den let i hele håret. Del håret op i et par sektioner og begynd at krølle indefra fra og ud. Jeg kan godt li’ de mere klassiske krøllejern og har derfor brugt ghd curve® soft curl tong, som laver store lækre krøller. Den er nem at bruge og er klar på bare 7-10 sekunder! Jeg snor håret rundt om staven og lukker næbet. Clara har ret kraftigt hår, så jeg lader den sidde i 10-12 sekunder før jeg går videre til næste tot.

Husk ikke at pille ved krøllen, før den er kølet helt ned, ellers falder den hurtigt ud igen. Det er nok den fejl mange begår, og ikke forstår at krøllerne ikke holder. Så lad dem køle helt, inden du reder i dem.

Når jeg har krøllet hele håret, toupere jeg let hovedbunden med narrow dressing brush, den giver et flot løft og volume, perfekt når du skal lave en glam hestehale. Når det er gjort, sprayer jeg en masse hårlak i, final fix hairspray fiksere krøllerne, uden at de mister deres lethed.

Så laver jeg en hestehale, som ikke er for stram, for jeg vil gerne have fylden på baghovedet. Jeg vikler en tot hår rundt om elastikken, så den bliver skjult og fæstner den med en hårnål. Voilá så har du en glamourøs hestehale.

Det har Trude brugt:

 

Vi har stillet Trude 10 beauty spørgsmål, se snart med og hør hvem hendes beauty hero er, hendes eget go-to beauty look og hvornår hun havde et wauw-øjeblik.
4 Kommentarer
  • […] Trude var på besøg lavede hun en glam hestehale guide, som du kan se her. Trude er fra Oslo, Norge, og flyttede til København på grund af kærlighed. Hun bor sammen med […]

  • Min ghd look, glam hestehale |

    11. januar 2016 at 10:21 Svar

    […] hestehale. Dette passer fint til både hverdags og til mer spesielle anledninger! KLIKK HER for å se trinn for trinn på hvordan jeg gjorde denne […]

  • […] som sidder længere nede ved nakken og ikke er så stram, som f.eks en elegant hestehale eller en messy hestehale. Det samme gælder fletninger. Prøv i stedet at have en lidt løsere fletning som er lidt mere […]

  • […] En bølget hestehale er super fin, specielt når den er lidt mere messy. Den er ovenikøbet både nem og hurtig at lave. Krøl håret med Classic Wave Wand, som giver store naturlige bølger i håret. Saml håret i en enten høj eller lav hestehale, alt efter hvad du foretrækker, og brug en gennemsigtig elastik. For at skjule elastikken, kan du tage en tot hår og sno den rundt om elastikken. Sæt totten fast med en hårnål på undersiden af hestehalen. Se vores guide til en messy hestehale med bølger her. […]

Post Kommentar