Trude Desirè mit ghd look – Glam hestehale

Trude Desirè mit ghd look – Glam hestehale

Norske Trude som både er uddannet makeup artist og hår stylist, har været på besøg og vist en anderledes hestehale. En hestehale behøver nemlig ikke at være kedelig! Vi er vilde med det glam look, som både kan bruges til hverdag men bestemt også til en aften ude.

Følg Trude på instagram her:

@trudedesire

Trude har lavet en guide, så i også nemt kan lave en glam hestehale.

Trude’s guide til en glam hestehale:

Jeg bruger altid en form for heat protection i håret, inden jeg går i gang. ghd’s Curl Hold, fungere både som varmebeskyttelse og får krøllerne til at holde deres form. Spray den let i hele håret. Del håret op i et par sektioner og begynd at krølle indefra fra og ud. Jeg kan godt li’ de mere klassiske krøllejern og har derfor brugt ghd curve® soft curl tong, som laver store lækre krøller. Den er nem at bruge og er klar på bare 7-10 sekunder! Jeg snor håret rundt om staven og lukker næbet. Clara har ret kraftigt hår, så jeg lader den sidde i 10-12 sekunder før jeg går videre til næste tot.

Husk ikke at pille ved krøllen, før den er kølet helt ned, ellers falder den hurtigt ud igen. Det er nok den fejl mange begår, og ikke forstår at krøllerne ikke holder. Så lad dem køle helt, inden du reder i dem.

Når jeg har krøllet hele håret, toupere jeg let hovedbunden med narrow dressing brush, den giver et flot løft og volume, perfekt når du skal lave en glam hestehale. Når det er gjort, sprayer jeg en masse hårlak i, final fix hairspray fiksere krøllerne, uden at de mister deres lethed.

Så laver jeg en hestehale, som ikke er for stram, for jeg vil gerne have fylden på baghovedet. Jeg vikler en tot hår rundt om elastikken, så den bliver skjult og fæstner den med en hårnål. Voilá så har du en glamourøs hestehale.

Det har Trude brugt:

 

Vi har stillet Trude 10 beauty spørgsmål, se snart med og hør hvem hendes beauty hero er, hendes eget go-to beauty look og hvornår hun havde et wauw-øjeblik.
3 Kommentarer

Post Kommentar