Trude om sine sommerplaner og feriehår

Trude om sine sommerplaner og feriehår

Det er næsten 2 år siden sidst, at jeg var på ferie i syden. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at rejse i år!  Jeg rejser en uge til Tyrkiet med min kæreste, og kommer nok til at tilbringe størstedelen af tiden på stranden. Jeg elsker lange stranddage, hvor man bare kan bade og slappe af. Jeg glæder mig også til en masse lækker mad. Vi har allerede et par favorit restauranter, som vi glæder os til at spise hos igen.

Når jeg skal på solferie, er der nogle produkter jeg bare ikke kan rejse uden. Hårolie er noget jeg bruger hver gang jeg har vasket mit hår. Især efter lange dage på stranden, med sol og saltvand, er det ekstra vigtigt at pleje sit hår. Et andet produkt jeg skal have med, er advanced split end therapy. Den sørger for at mit hår forbliver skinnende og blankt.

Om aftenen når vi skal ud at spise, kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af mig selv – både med hår og makeup. Der går sjældent en dag, uden at jeg krøller mit hår. Derfor skal jeg selvfølgelig have min creative curl wand med mig, så jeg kan lave flotte krøller på ferien. I sådan et fugtigt klima, kan det være svært at få krøllerne til at hold. Det er derfor vigtigt at bruge curl hold spray, inden jeg går i gang med at krøller det, så holder krøllerne hele aftenen. Jeg afslutter altid med en let omgang final fix hairspray, både for bedre hold, og lidt mere tekstur.

Jeg tæller ned til ferien og nu er der ikke så længe til! Jeg er super klar til sol og varme :).

Husk også at deltage i vores store rejsekonkurrence om et gavekort på 15.000,-!

TRYK HER FOR AT KOMME VIDERE TIL REJSEKONKURRENCEN.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar