Trude om sine yndlings citater, fodbold og hygge

Trude om sine yndlings citater, fodbold og hygge

trude makeup artist, ghd norge

Trude er født og opvokset i Oslo, men flyttede med sin danske kæreste til København for et år siden. Hun er uddannet makeup artist, og elsker at være kreativ med hår og makeup. Trude har for nyligt startet sin egen beauty blog, som du kan få makeup tip fra. Tjek den ud her.

Hvad er det første du gør om morgen?

Det første jeg gør når jeg har slukket vækkeuret, er at tjekke telefonen. Mail, instagram, bloggen m.m. Bagefter vasker jeg mit ansigt og tager fugtighedscreme på. Og så mikser jeg mig en smoothie!

Din hårtype?

Fint nordisk hår.

Hvem har du “hair envy” over?

Jeg synes den danske model Nina Agdal har super flot hår, jeg er især vild med farven! Og så kan jeg også godt lide den svenske blogger Janni Delèr’s lange, lyse hår.

Dit favorit ghd produkt?

Curl hold spray, den giver mig flotte og mere holdbare krøller. Og creative curl wand, fordi den laver super lækre krøller.

Hvad er lykke for dig?

At opnå noget godt efter modgang. At arbejde med noget jeg brænder for. At min lille familie har det godt. At spille fodbold. Kærlighed og at tænke på fremtiden med min kæreste. Hygge med veninderne. Fjollerier og sjove øjeblikke. Og mest af alt er lykke mine kære, ingenting er sikkert her i livet, så jeg synes det er utrolig vigtigt at sætte pris på den tid man har sammen.

Hvilken look eller frisure vil du gerne prøve?

Jeg synes det er så fint med mellem lang bob! Men som om jeg tør at lade saksen gå helt bananas, hehe! Hvis jeg skulle prøve en anden hårfarve, så skulle det være en blanding af blonde og brune striber, i karamel nuancer. Synes det er så fint!

Hvad er den næste gave du skal give dig selv?

Hmm, jeg har jo fødselsdag i marts, så det kan være en anledning til at give mig selv en gave! Det er såå meget jeg ønsker mig for tiden, men tænker at det skal være noget jeg kan bruge på arbejde og min blog. Nyt makeup eller nyt kameraudstyr!

Hvad er nogle gode timer for dig?

Det er kvalitetstid med min familie, kæreste og venner.

Dit yndlingssted i Oslo?

Om sommeren når det er dejligt og varmt, er et af mine favoritsteder Huk, en strand ude ved Bygdøy. Super hyggeligt at tage af sted med sine venner. Man kan ligge og sole og bade dagen lang, og om aftenen kan man blive og grille.

Hvad laver du en typisk lørdag aften?

Som regel er jeg hjemme med min kæreste, så laver vi mad, ser film og spiser slik! Jeg elsker at hygge – men en gang i mellem er det også sjovt at drikke lidt vin og cocktails med venner i byen :).

Har du et yndlings motto eller citat?

Jeg har tre faktisk:

Live, laugh, love

If you believe, you can achieve

Yesterday is history, tomorrow is a mystery

Hva er din yndlingssang for tiden?

Walk with me – Skylar spence remix, Cosmos midnight

Ingen Kommentarer

Post Kommentar