Trudes 3 ghd udsalgsfavoritter

Trudes 3 ghd udsalgsfavoritter

ghd copper luxe

Nu hvor vi er i januar er det store udsalg i fuld gang, og du kan finde nogle virkelig gode tilbud! Jeg elsker selv udsalg, især når jeg finder nogle lækre produkter til en super pris! Lige nu er der 20% rabat på alle ghds elektriske produkter, samt 30% på udvalgte krøllejern som du kan læse om her. Jeg har udvalgt nogle af mine favoritter, som du kan læse mere om her.

1. Soft Curl Tong

Jeg er super fan af krøller og der går sjældent en dag uden at jeg krøller mit hår. Jeg har længe været meget glad for Classic Wave Wand, men nu har det fået en konkurrent. Soft Curl Tong er virkelig nem at bruge, og du får voluminøse store krøller. Jeg synes også at den giver en dejlig naturlig glans til håret. Jeg brugte den fx da jeg skulle lave Victoria’s Secret-lignende krøller! Et tip til at få krøllerne til at holde længere, er at spraye dit hår med Curl Hold Spray inden du krøller det. Den indeholder også varmebeskyttelse, hvilket er et stort plus!

2. Platinum Copper luxe premium gift set

Når det er sagt, er det er ikke så ofte at jeg glatter mit hår. Men på det seneste er jeg blevet mere og mere vild med det glatte look! Vi har også set det meget på catwalken og blandt celebs. Mit hår er fra naturens side ret glat, men ved at bruge Platinum styleren bliver det helt “smooth” og får en flot glans ved hjælp ar teknologien i styleren.  Og så elsker kobber farven, den er ikke til at stå for! I sættet medfølger der også en utrolig praktisk taske med, som tåler varme fra styleren. Prikken over i’et er to smukke neglelakker fra NAILS INC, som matcher styleren perfekt!

3. Air Copper luxe hairdryer

Jeg har ikke altid tid til at lade mit hår lufttørre, derfor bruger jeg ofte en hårtørrer. Jeg kan ikke få nok af den flotte kobberfarve fra Copper Luxe kollektionen, derfor har jeg endnu en glimtende favorit! Nemlig Air Copper Luxe hairdryer. Den er langt mere kraftfuld end andre hårtørrer, så det går meget hurtigere at fønne håret. Det har også en avanceret ionisk teknologi, som giver dig et mere glansfuldt og skinnende resultat, der holder længere. Husk altid at bruge varmebeskyttelse i håret, før du føntørrer det, på den måde sikre du et sundt og smukt hår.

Soft Curl Tong gift set, værdi 1.499,- nu nedsat til kun 1.049,-

Platinum Copper luxe premium gift set, værdi 2.099,- nu nedsat til kun 1.679,-

Air Copper Luxe hairdryer, værdi 1.299,- nu nedsat til kun 1.039,-

Ingen Kommentarer

Post Kommentar