Trudes beauty rejsefavoritter

Trudes beauty rejsefavoritter

G26

Der findes nogle produkter, som man bare ikke kan lade blive hjemme, når man skal ud at rejse. Jeg allerede fundet nogle af mine favoritter som skal med på badeferien.

Mine hudpleje produkter er et must! Det er super vigtigt at rense huden godt, efter en lang dag på stranden, med solcreme, sand og saltvand. Det er også meget vigtigt at fugte huden godt, så jeg har både natcreme, dagcreme og øjencreme med. Som makeupartist har jeg virkelig meget makeup, nok mere end jeg egentlig har brug for :). Jeg har så mange favoritprodukter og tager altid et ekstra udvalg med på min ferie.

Til sommer er min blush “Taj Mahal” fra NARS en ny favorit. I modsætning til de fleste af mine blush produkter, som er rosa, så er denne orange. Den er super flot til solbrun hud. Jeg har også fået en ny favorit til læberne. Jeg havde allerede Clarins’ Instant Light Natural Lip Perfector i farven 02, men forleden dag købte jeg den i farven 01. Den er virkelig fin, jeg elsker den rosa nuance. En anden af mine favoritter er Benefit’s “watt’s up” highlighter, den giver en super fin glød til huden, jeg bruger den hver eneste dag.

Det er også vigtigt med fugt til kroppen, og ikke kun til ansigtet. En af mine favoritter er Dove DermaSpa Goodness Silky Body Oil. Den giver fugt og gør kroppen super shiny, det er så pænt når huden har fået farve. Når det gælder håret, synes jeg at det er vigtigt med nogle gode produkter, specielt når jeg skal på badeferie. Så på min ferie, skal jeg have min heat protect spray med, den bruger jeg altid før jeg fønner eller krøller håret. Final fix hairspray skal selvfølgelig også med, jeg gerne give mine krøller ekstra hold. Det sidste hårprodukt jeg vil have med, er Advanced split end therapy, som vil redde mig fra tørt og solskadet hår, og i stedet give mig sundt og skinnende hår.

Husk også at deltage i vores store rejsekonkurrence, om et gavekort på 15.000,- !

TRYK HER FOR AT KOMME VIDERE TIL REJSEKONKURRENCEN.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar