Trudes festival look – Boho cool med fletninger og sølvringe

Trudes festival look – Boho cool med fletninger og sølvringe

festival look, sølvringe i håret, festival hår guide

festival guide, beauty festival

Dette festival look blev jeg inspireret til, da jeg så at Bik Bok var på Coachella. De havde lavet boxer braids på en blogger og sat små sølvringe i fletningerne. Jeg synes at det var super cool, og ville lave et lignende look.  Dette look giver en boho-feeling, hvilket er perfekt til sommerens festivaler.

Sådan gør du:

Jeg startede med at spraye håret med heat protect spray før jeg krøllede håret med classic soft tong, ikke for at lave en masse krøller, men lette bølger med naturligt fald. Efter at have ladet krøllerne køle af, redte jeg håret igennem med oval dressing brush, så krøllerne blev mere samlede. Derefter  lavede jeg en sideskilning, og begyndte at lave en fletning i den ene side. Fletningen fæstnede jeg med en gennemsigtig elastik. Derefter satte jeg sølvringe i fletningen, hele vejen ned. Jeg brugte også lidt final fix hairspray, for at give lidt mere tekstur og hold til håret. Jeg elsker glitter og sten som en del af makeuppen til dette look. Jeg synes at det var super fint, at placere nogle rundt om øjnene, og det passer perfekt til festivalerne i år. Jeg har sat tre sten, der hvor jeg normalt ville have lagt highlighter, og derefter to små guld sten, placeret inderst i øjenkrogen.

Kan du lide boho chic stilen, så er dette look perfekt til dig :).

Ingen Kommentarer

Post Kommentar