Trudes sommerlook – Bronze nuancer og bølget hår

Trudes sommerlook – Bronze nuancer og bølget hår

Jeg elsker en flot, gylden hud og bronze nuancer når jeg skal lave sommermakeup. Det er ekstra flot, når man har fået lidt sol. Nøglen til en flot makeup ligger i basen. Det betyder meget for resten af makeuppen, at at huden er flawless. Derfor fokuserer jeg altid ekstra meget på huden. For at få en “glowing” effekt, kombinerer jeg altid to highlightere, og bygger dem op. Først bruger jeg en creme highlighter og så en i pudderform. På den måde får du en større effekt. Derefter bruger jeg en bronzer, for at fremhæve min sommerglød.

Om sommeren er det især flot med øjenskygger i bronze nuancer. Noget som har været meget fremme både på catwalken og i magasiner, er et glossy øjenlook! Efter jeg har lagt øjenskygge, tager jeg en gennemsigtig gloss, og dubber den forsigtigt på øjenlåget. Det giver et friskt og dewy look. Til sidst bruger jeg en lys lip gloss på læberne.

Når det kommer til håret, så kan jeg bedst lide lidt tilfældige og “messy” krøller. Her har jeg brugt classic wave wand, for at få store og bløde bølger. Når håret er kølet redder jeg bølgerne forsigtigt igennem med oval dressing brush, inden jeg afslutter med final fix hairspray, for at give mere tekstur og bedre hold. Det var mit sommerlook, hvad er dit? 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar