Ugen der gik på ghd’s Beauty kontor

Ugen der gik på ghd’s Beauty kontor

Eller faktisk de sidste par uger der gik :). Det er så skønt at have besøg på kontoret! Her er et lille udpluk af nogle af de gæster som har været forbi. Laura og Maria var forbi i søndags og lavede et par makeup guides og jeg fik mig en beauty snak med dem, som snart kommer på bloggen.  Fra vores danske HQ i Aarhus var det dejligt at se Ditte og Camilla til en business frokost, der er i øvrigt rigtig fint ved Orangeriet i Kgs. Have, hvis nogle af jer ville have lyst til et tip til en lækker frokost.

Irina var også forbi og kiggede på nogle af vores nyheder, der kommer snart nogle spændende ting og sager på hendes YouTube. Julie og Camilla var også forbi og gøre sig klar inden et bloggerevent, jeg fik i farten lavet et interview som i også snart kan læse. Key makeup artist for Lancome i skandinavien, Henrik Steen kiggede også forbi, og vi glæder os til at ses snart igen.

I dag har vi faktisk et spændende og lidt sjovt photo shoot på kontoret, stay tuned for mere info! Vi ønsker jer alle en dejlig fredag. Wera og jeg tager til ELLE & DIG på søndag, ses vi?

Ingen Kommentarer

Post Kommentar