Vælg det rigtige pandehår til din ansigtsform

Vælg det rigtige pandehår til din ansigtsform

guide til pandehår

Pandehår er en frisure, som findes i et væld af forskellige varianter. Der er forskel på hvilken pandehårsfrisure, du bør vælge alt efter hvilken ansigtsform du har. Vi guider dig igennem pandehårsfrisurer, som passer godt til de forskellige ansigtsformer.

1. Firkantet ansigt

Her skal pandehåret bløde dit ansigt op, og vi anbefaler at du får lavet et let og afrundet pandehår. Hold dig fra det helt lige og skarptskåret pandehår, som kun vil gøre dine træk endnu mere kantede. Tænk i stedet for på at få et mere casual og let pandehår, som komplimentere dit ansigt.

2. Hjerteformet ansigt

En hjerteformet ansigt kan være lidt top tung og have en mere spids hage.  Tricket er at få harmonisk balance med pandehåret. Sideswept eller et mere pjusket pandehår, vil klæde denne ansigtsform rigtig flot. Brug evt. Creative Curl Wand for at give håret bevægelse.

3. Ovalt ansigt

Et ovalt ansigt kan bære det meste! Men alt efter om du har en lav pande eller en høj er der forskel. Hvis din pande er lav, kan du med fordel vælge et super kort pandehår, som vil få din pande til at virke højere. Hvis du modsat har en høj pande, er det en god idé at vælge et længere pandehår. Her kan du enten vælge et sideswept look eller dele det på på midten og sat ud til siden. Det vil få din pande til at virke kortere.

4. Rundt ansigt

Modsat det firkantede ansigt, så har det runde ansigt brug for mere kant! Nogle pandehårsfrisurer vil få det runde ansigt til at se rundere ud. Derfor skal du bede din frisør om et mere grafisk look. Det vil klæde dig godt med et lige og skarpt klippet pandehår. Glat det helt med Platinum styleren, så du får det knivskarpe look.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar