Valentine’s Day Beauty Guide – To looks til din date

Valentine’s Day Beauty Guide – To looks til din date

Valentine’s Day er lige rundt om hjørnet, og måske du er begyndt at tænke over hvad du skal have på? Jeg har lavet to looks, et som er romantisk med bløde bølger og lyserøde læber, og et med en messy hestehale og ombre røde læber. Hvad enten du skal på date med kæresten, eller har andre romantiske planer, så kan du få inspiration til på søndag.

Til en date er det flot med øjenskygger i brune og champagnefarvede nuancer, gerne med lidt shine. Det klæder alle øjenfarver og giver et elegant look. En flawless hud med masser af glød er også et must! På Wera startede jeg med det romantisk look, med nude læber og bølger i håret. Start med Curl Hold Spray og sno derefter håret rundt om Classic Curl Wand, den giver flotte, store krøller. Når krøllerne er kølet, redder jeg dem let igennem med mine fingre. Til sidst fiksere jeg Final Fix Hairspray. Voliá du er klar til en romantisk date!

Til det andet look, blev jeg inspireret af Valentine’s røde læber og en messy hestehale.  Læberne har jeg lavet diskret ombre. Det vil sige at jeg har brugt pink læbestift på midten af læberne og rød rundt om. På den måde får du ekstra fokus på læberne med to nuancer der er blendet sammen. Hestehalen laver du ved at dele håret op i tre sektioner. Den midterste tager du en elastik rundt om. Derefter tager du hver side tot over hestehalen i midten, så de krydser hinanden. Bagefter fæstner du håret med hårnål på undersiden af den midterste hestehale. For at få et mere messy look, kan du trækker håret lidt tilfældigt op, som du ønsker det. Det her look er til dig der gerne vil have fokus på ansigtet og godt kan li’ et mere cool Valentine’s look.

Uanset hvad du skal på søndag, håber vi at du får en vidunderlig Valentine’s Day, fyldt med masse kærlighed!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar