Vanessa om Victoria’s Secret, instagram og Rihanna

Vanessa om Victoria’s Secret, instagram og Rihanna


Vi har fået en beauty talk med den dygtige model Vanessa Moe, som arbejder med store fashion brands verden over. Udover at være smuk, er hun super ambitiøs, veltalende og har det lækreste hår! Læs med når hun fortæller om sit bedste skønhedsråd, hvad hun drømmer om at opleve i sin karriere og hvem hendes beauty-hero er.

Hvem har du “hair envy” over?

Rihanna! Hun er så alsidig. Den ene dag har hun køligt gråt hår, næste dag er det kulsort og kort, jeg beundre at hun er så modig med sit look. Hun er en af dem, der bare kan bære alt.

Hvad er det bedste beauty råd du har fået?

Drik meget vand. Man hører man hele tiden, men det gør virkelig en stor forskel på huden. Du bliver friskere at se på, huden bliver klar og det er vigtigt at som model. Det er også vigtigt at vaske ansigtet morgen og aften og bruge en god creme som fugter. På mit arbejde får jeg ofte meget makeup på, derfor ynder jeg ikke at have noget på, når jeg har fri.

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Ja, da jeg var omkring 11 år.  Efter at have set min mor farve sit hår tænkte jeg, det ville jeg da også prøve! Min mors veninde havde, hvad jeg troede var en almindelig sort hårfarve, som senere vidste sig at give mit hår et blåt skær! Jeg gik rundt med hue på i to uger, indtil min mor købte en ny hårfarve, haha jeg var så sur på hende.

Hvad er din hyppigste overspringshandling?

Det er helt sikkert instagram! Pludselig er der gået et kvarter med det, og så skal jeg skynde mig med at komme af sted, for at nå det hele.

Tre ord der beskriver dig?

Jeg er meget ret fjollet, og nogen af mine venner ville nok sige lidt skør, haha. Og meget åben, overfor alle.

Hvad tror folk ikke om dig?

At jeg elsker oldschool hiphop fra de tidlige halvfemsere, f.eks. Nate Dogg. Det bliver folk til meget overraskede over.

Hvis du kun har 5-10 min til at sætte hår?

Hvis jeg skal skynde mig, så bliver det hurtigt redt igennem, En olie i spidserne og så er det ud ad døren.

Hvad er dit “go-to beauty look” til en date eller fest?

Med mit hår der glatter jeg det og bruger eventuelt med en volumen spray. Jeg bruger altid olie i spidserne. Jeg er ikke så vild med foundation, jeg synes det er for dækkende. Så ofte er det bare mascara, highlighter og bronzer.

Dit favorit spot i København?

Fordi jeg rejser så meget er det der hjemme. Eller Pastis! De har den bedste dessert, nogen gange går jeg bare derhen for at få deres chokolademousse.

Hvad drømmer du om at komme til at opleve i din karriere?

Jeg har aldrig tænkt over Victoria’s Secret selv, men efter at flere har sagt “du skal da være en angel”. Så har jeg tænkt mere over det, og er kommet frem til at det kunne være sjovt at prøve! Det er jo kun godt at sætte sig selv mål i sin karriere, så et af dem er at gå et show for Victoria’s Secret. Udover det vil jeg gerne arbejde med mit navn og brande mig mere. At være model giver en fantastisk platform for endnu mere, og det glæder jeg mig til at udforske.

Hvem er din beauty hero?

Det må igen være Rihanna. Jeg synes bare hun er så cool. Jeg kan huske at jeg allerede var fascineret af hele som helt lille. Det jeg bedst kan lide ved hende er hendes attitude og stil. Hun tager chancer og det beundrer jeg meget.

Følg Vanessas eventyr på instagram her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar