Vi er nomineret til Danish Beauty Award 2017

Vi er nomineret til Danish Beauty Award 2017

Vores fantastiske Advanced Split End Therapy er nomineret til årets Danish Beauty Award i kategorien “Årets hårplejeprodukt – professionel”. Det er nogle super lækre produkter vi er oppe imod, men den lækre hårkur mener vi selvfølgelig, har en reel chance for at løbe med prisen!

Årets Danish Beauty Awards løber af stabelen den 28. april 2017 i Tivoli Congress Center i København. Anders Breinholt og Cecilie Frøkjær er aftenens værter, og de vil med garanti sørge for et brag af et prisuddelingsshow. Der bliver uddelt i alt 31 priser, til de bedste skønhedsprodukter, beautysteder, behandlinger.

Advanced Split End Therapy som er nomineret til en award er en leave in hårkur, som er fyldt med lækre  ingredienser, som går ind og beskytter håret. Den indeholder bl.a. rødalger, som har beskyttende og reparerende egenskaber. Udover at passe på håret, forebygger rødalgerne også mod slitage. Og det bedste af det hele er, at Advanced Split End Therapy går ind og lukker spaltede spidser, og virker i helt op til 10 hårvaske og den aktiveres med varmen fra din føntørrer!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar