Vi Unge konfirmationsevent x ghd

Vi Unge konfirmationsevent x ghd

For et par uger siden, afholdte Vi Unge et inspirerende konfirmationsevent i samarbejde med ghd, Magasin og MAC Cosmetics. Et fantastisk event hvor alt lige fra makeup, til sko, fest og hårstyling blev diskuteret. Konfirmationssæsonen nærmer sig med hastige skridt, og det gælder om at få hele looket på plads!

Bordene var dækket op med lækker slikbuffet og limonade, i smukke nuancer af lyserød. Youtuberen Astrid Olsen, kom og gav modeshow, og fortalte om sin egen erfaring og konfirmation. Hun gav også en masse gode tips og råd til, hvordan man kunne style sit konfirmationslook – og vigtigst af alt! Husk at være sig selv, og tage det på som du har lyst til. Man behøver ikke nødvendigvis, at have have kjole på, hvis man er mere til jeans eller en cool nederdel. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det du har på!

Vores dygtige ghd hårstylister stod for, at give gode tips til frisurer, og viste også hvordan håret kunne sættes, på et par af pigerne på scenen. Det gælder om at skabe en balance i looket. Har du fx en romantisk kjole på, er det en god idé med lidt mere minimalistisk frisure som en lækker hestehale med en flettet detalje. Og omvendt har du fx et hvidt jakkesæt på, kan du godt give den gas med en masse krøller eller glam waves. Se flere billeder på vores facebook.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar