Vidste du at din hårbørste også skal vaskes?

Vidste du at din hårbørste også skal vaskes?

ghd hårbørster, paddel brush ghd rundbørste ghd

Det er ikke alle der er klar over det. Men din hårbørste trænger også til en kærlig hånd en gang i mellem. Det er vigtigt at holde din hårbørste skinnende ren, fri for støv, olie og andre styling produkter. Det ophober sig mellem børstehårene og gang på gang redder du det frem og tilbage i dit rene hår. Her er vores guide til at holde din hårbørste ren og dit hår glad! Det tager ikke så lang tid og du kan nemt tilføje det i din beauty rutine, når du f.eks. skal vaske dine makeup pensler. Denne guide er baseret på vores Paddel Brush.

1. Pointy

Start med at finde en blyant, kam eller andet med en spids ende. Stik den spidse ende ind mellem børsten og det opsamlede hår. Træk forsigtigt opad, indtil du kan mærke at hår begynder at løsne op. Hvis det er nødvendigt, brug en lille saks og klip igennem midten af håret, for at fjerne det fra din børste. Vær ekstra omhyggelig, for at undgå at klippe i nogle af børstehårene. Fjern derefter hårresterne.

2. Scrub it

Nu skal børsten renses efter omhyggeligt! Vi anbefaler ikke iblødsætning børsterne – det er de ikke designet til det. Hvis din børste er fyldt op med meget hårolie, voks eller andet mere genstridigt snavs, trænger den til en grundig rensning. Bland en kop vand med 1 tsk. mild shampoo. Miks det godt sammen og tag derefter en tandbørste og skrub ind mellem børstehårene, hvor fedt og snavs sidder fast. Sørg også for at rense den ydre kant af børsten.

3. Wash and go!

Nu er der bare tilbage at vaske børsten grundigt for at slippe af med alt det overskydende snavs og sæbe. Skyl børsten under varmt vand og lad den lufttørre. Så er din børste næsten som ny! Det gør en kæmpe forskel for dit hår og hovedbunds sundhed.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar