Vivi Pilgaard mit ghd look – Side swept waves & flet

Vivi Pilgaard mit ghd look – Side swept waves & flet

Vi må lige starte med at sige stort tillykke til Vivi som lige har født en søn! Inden det skete var hun forbi os og lavede dette super cool look på Wera. Inspireret af Cara Delevingne’s look, set på den røde løber. Et sejt twist af den klassiske Hollywood side swept frisure, som får kant med fletninger og smokey eyes. Vivi Pilgaard er både hår og makeup artist, og laver en masse mode photo shots, kampagner og fashion shows. Vi er også så heldig at Vivi er på ghd’s kreative team, og du så kan du også læse med på Vivi’s egen blog lige her og instagram her.

Vivi’s guide til Side swept waves & flet

Start med at rede håret godt igennem, hvis du som Wera har krøller, kan du evt. glatte det først. Derefter laver du en sideskilning og sætter nogle hårklemmer fast i den ene side. Nu skal vi lave to cornrose fletninger i den ene side. Start med at dele håret op i to sektioner. Tag den ene sektion og start som om du skal lave en almindelig fletning. Dog skal den holdes stramt ind til hovedet. Når du har flettet en gang, tager du en lille tot med hver gang, indtil du når helt ned til baghovedet. Derefter fletter du resten som en almindelig fletning, Brug gerne nogle små gennemsigtige elastikker til sidst.

Så er vi kommet til den anden side! Her bruger jeg Classic Wave Wand, den laver flotte Hollywood waves. Jeg sprayer først med Curl Hold Spray, som også indeholder heat protection. Derefter snor jeg en sektion ad gangen rundt om staven. Jeg lader håret køle helt, inden jeg reder det igennem med Oval Brush, som har naturhår. Jeg mixer Smooth & Finish Serum og Straight & Tame Cream, som jeg påfører på spidserne, for at samle bølgerne. De to fletninger pinner jeg ud til siden, under håret så de ikke ses. Jeg har givet Wera smokey eyes og en nude læbe, for at holde det enkelt og cool.

Det har Vivi brugt:

1Kommentar

Post Kommentar