Wera om at være brunette, have skandinavisk afro og nyvasket sengetøj

Wera om at være brunette, have skandinavisk afro og nyvasket sengetøj

wera, ghd sverige

Den kommende tid kan du læse mini interviews med os 3 piger, der arbejder med bloggen. I første omgang kan du hermed hilse på Wera, som til dagligt sidder på vores ghd beauty kontor i København. Wera er født og opvokset i Stockholm, og har de sidste 3 år boet på Frederiksberg. Hun rejser dog jævnligt til Sverige for at besøge sin familie og venner. Hun er altid smilende og en lille solstråle. Vi har det sjovt med de misforståelser der nogle gange er når man taler svensk/dansk på kontoret.  eller hur? ;). Jeg har stillet Wera en masse spørgsmål, læs med her.

Din hårtype?

Et stort kruset krølleri! Jeg plejer at sige, at jeg har en skandinavisk afro ;). Derfor laver jeg krøller med min styler, så de bliver mere kontrollerede.

3 ord der beskriver dig?

Fjollet, emotionel og direkte.

Hvem har du “hair envy” over?

Min ven Isabella har det tykkeste, længste, mest velplejede hår jeg nogensinde har set!

Hvad er din hyppigste overspringshandling?

Tv-serier! Min favorit lige nu er sæson 3 af broen, den er så god.

Hvem er din Beauty Hero?

Min mor, fordi jeg kender ingen, der passer så godt på sin krop så godt, som hende.

Dit favorit ghd produkt?

Det er absolut den nye platinum styler, den er nem at lave krøller med uhh eller også er det min ghd Aura føntørrer, der sparer mig en masse tid! Den tørrer simpelthen mit hår hurtigere. (Selvom jeg har brug for at øve mig lidt for at kunne lave den perfekte blowout).

Hvad er dit go to beauty look hvis du skal til fest eller på date fest?

Klassiske krøller, som jeg laver med min styler, makeuppen holder jeg relativ neutral. Hvis bare jeg kan ordne mit hår, så er det lige før jeg kunne gå usminket af sted. Dog kan jeg godt lide et par røde læber!

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Hmm .. Jeg ville ønske jeg havde noget sjovt svar, men den vildeste jeg har gjort er nok, da jeg blev overtalt til at prøve livet som brunette. Jeg kunne godt lide resultatet, men følte dog at det krævede meget styling, før jeg følte mig godt tilpas, så efter et halvt år var jeg tilbage som blondine.

Hvad er lykke for dig?

At være nyforelsket, kravle ind nyvasket sengetøj, drikke vin med nogen man holder af, følelsen efter hård træning, spille mahjong, familiemiddage, skrive flow, danse med ens bedste venner. Plukke svampe.

Hvilket look eller frisure vil du gerne afprøve?

Jeg synes, det er sååå pænt med en lidt længere page, desværre passer det ikke rigtigt til min hårtype.

Dit yndlingssted i København?

Falernum på Værnedamsvej, en super hyggelig vinbar på Frederiksberg.

Hvad er dit yndlingssang for tiden?

Supergirl – Alle Farben Remix

Ingen Kommentarer

Post Kommentar