Wera’s julelook – Krøller og røde læber

Wera’s julelook – Krøller og røde læber

Wera har lavet et klassisk julelook, med bløde krøller og røde læber. Hun elsker at lave krøller med styleren, og der er mange af jer der spørger: “Hvordan laver man krøller med et glattejern?” Med lidt øvelse, er det ikke så svært som det ser ud til. Wera fortæller her, hvordan hun gør sig klar til juleaften.

Wera’s guide til krøller med din styler:

Først redder jeg mit hår igennem og sprayer det med Curl Hold Spray. Derefter deler jeg mit hår op i mindre sektioner, så jeg er sikker på at få krøllet alt mit hår. Jeg tager en mellemstor tot og ligger inden mellem styleren. Så vender jeg styleren 180 grader, dvs. en halv omgang og trækker langsomt ned. Når jeg når til spidsen af håret, drejer jeg lige lidt ekstra, så jeg er sikker på at håret får en flot afslutning. Det gør jeg hele vejen rundt. Når krøllerne er kølet, redder jeg dem let igennem med mine fingre og krammer lidt serum i spidserne. Voilá så er jeg klar til juleaften! Det kræver lidt øvelse, men når du har mestret teknikken, går det stærkt. Jeg kan nærmest lave krøller i søvne. Synes du at vi skal lave en video om det? Så sig endelig til.

Det har Wera brugt:

1Kommentar

Post Kommentar