Weras sommerplaner og feriehår

Weras sommerplaner og feriehår

Om sommeren bruger jeg ofte meget tid på mit families landsted, som ligger en time nord for Stockholm. I år skal jeg dog bruge en stor del af sommerferien i byen, og det kræver jo lidt mere anstrengelse stilmæssigt.

Bliver sommeren varm, som jeg håber på (og regner med!) kommer jeg til at gå rundt i Stockholm, i lange maxikjoler, store solbriller og et naturligt fald i håret. Normalt skaber jeg mine krøller, med mit absolutte favoritprodukt fra ghd, den hvide platinum styler. Jeg er vild med den fordi den er god til både at glatte håret, og lave glamourøse krøller. Om sommeren varierer jeg min platinum styler, med classic wave wand. Den giver et lidt mere boheme look, som passer godt om sommeren.

Til at slutte af med, anvender jeg altid Smooth & Finish Serum. Mit hår er meget tørt og kruset, og bliver meget let udtørret af solen om sommeren. Med serum kan jeg tæmme min lokker og gøre min styling elegant. At afslutte din hårstyling med en serum, er bestemt noget jeg vil anbefale alle med tørt hår at gøre.

Jeg er jo fra Sverige, og der går vi meget op i at fejre midsommer! Jeg tænker at dette look også ville være flot med en fin blomsterkrans i.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar