Where will your hair take you – ghd Wanderlust Collection

Where will your hair take you – ghd Wanderlust Collection

Nu er det endelig blevet tid til at løfte sløret for vores nyeste forår/sommer kollektion – nemlig Wanderlust Collection og #GlobalHairDays! Den nye kollektion er inspireret af smukke solnedgange og kreativitet på tværs af kontinenterne. De tre nye designs er tropic sky, amber sunrise og ruby sunset, som hver kommer sammen med varmeresistente tasker i samme flotte farver som stylerne, så du nemt og uden besvær kan have din styler med rundt i verden!

Den første styler som har fået en smuk tropic sky makeover er den prisvindende Platinum Styler. Med sin innovative teknologi mindsker den skade på håret med op til 50% og giver tilmed 20% mere glans til håret. Den kan blive din får 1.999,- hvor du samtidig får den flotte taske med i købet.

Vores V Gold styler kommer i to nye, smukke farver: Amber sunrise og Ruby sunset. Pladerne er udformet så de nemt glider igennem håret, og kan skabe alt lige fra helt glat hår, til flotte voluminøse bølger. Prisen for den nye limited edition V gold styler er 1.599,- inklusiv en varmeresistent taske.

Hele kollektionen kan selvfølgelig købes på vores på vores web shop og hos udvalgte saloner. Find frisør her.

Stay tuned – der kommer flere flotte SS17 nyheder til kollektionen i løbet af foråret!

1Kommentar
  • […] du måske så i mandags, så lancerede vi vores nye SS17 kollektion – Wanderlust Collection! Den nye kollektion er både farverig og kreativ, med mønstre og flotte farver. I dag skal vi se […]

Post Kommentar